Book et oplæg

Tænketanken Frej har opbygget stor erfaring med afholdelse af oplæg og facilitering af debatter inden for forskellige fødevareemner. Vi tilbyder skræddersyede oplæg til både større og mindre grupper inden for emner som 'En ny generation - en ny debat', 'Landmand & forbruger: Ven eller fjende?' og 'Frikadeller og falafler - når forskelligheder mødes'.

20705950_10155034007213337_361973248_o (1).jpg

krogerup højskole

"Frejs workshop på Krogerup Højskole omhandlede samspillet mellem forbrug og produktion i lyset af forskellige parametre som sundhed, dyrevelfærd, miljø og kultur. Oplægsholderne var gode til at motivere og inddrage deltagerne til diskussion gennem afstemninger og rollespil. Takket være den høje faglighed og meget velfungerende pædagogiske metoder havde deltagerne stort fagligt og socialt udbytte af workshoppen."

- Sarah Hellebæk fra Krogerup Højskole  

nykredit

OK Nykredit.jpeg

"Vi har i Nykredit Landbrug (Sjælland) haft inviteret Tænketanken Frej til at holde et indlæg for nogle af vores dygtige landbrugskunder i forbindelse med et større kundearrangement i sommeren 2017. 

På dagen leverede de tre indlægsholdere fra Tænketanken Frej et fagligt meget velfunderet indlæg om de fremtidige forbrugertendenser sammenkoblet med landbrugets muligheder i fremtiden.

Overskriften havde som aftalt en provokativ vinkel – ” Landmand – et liv på bistand”, fordi mit ønske at danne grundlag for en efterfølgende livlig og konstruktiv debat.  

Indlægget var upartisk og genialt. Mit mål med indlægget blev til fulde nået og tilhørernes respons vidnede om, at alle havde en masse med hjem at tænke over.  

Jeg kan til fulde give mine bedste anbefalinger til Tænketanken Frej som indlægsholdere."

- Landbrugskundechef I Nykredit, Frank Poll

18nytfrej.jpg

Kontakt os gerne for priser og nærmere information via kontaktformularen eller ring direkte til formand Marie-Louise Thøgersen.