Back to All Events

Økologi – point direkte på karmakontoen?

  • Chr. Hansen Auditoriet 5 Øster Farimagsgade København, 1353 Denmark (map)

Salget af økologiske fødevarer boomer. Politikerne jubler. Og landmændene lægger hastigt om til økologiske produktioner. Det røde ø-mærke har sejret. Men har det sejret ad-helvede til? 

Bliver verden virkelig et bedre sted, hvis vi alle går efter det røde ø-mærke? Er økologi løsningen på tidens udfordringer og kan det gavne både miljøet, klimaet, dyrevelfærden og sundheden? Eller er økologi blot den hurtige vej til kl. 17.00 i NETTO at score point på karmakontoen? Vær med, når vi stiller skarpt på økologien og undersøger positive og negative effekter ved økologi. Hvor mange point på karmakontoen kan du egentlig score ved at købe det røde ø-mærke?

PROGRAM

  • 17:00 NETVÆRKSØVELSE VED DJØF 
  • VELKOMST
  • OPLÆG VED NIELS HALBERG OG HOLGER KIRCHMANN

Hør hvilke fordele og ulemper professor og direktør for ICROFS, Niels Halberg og medforfatter på bogen ’Den Ekologiska Drömmen’, Holger Kirchmann, mener der er ved økologi. De tager udgangspunkt i fire områder; din sundhed, natur og miljø, dyrevelfærd og klima.

  • PAUSE OG NETWORKING MED GRATIS SANDWICHS 
  • PANELDEBAT

Skal vi have mere økologi i Danmark – og skal staten have en finger med i spillet? Det spørger vi et skarpt panel fra dansk politik om. Glæd dig til en spændende debat med:
-  XX, Liberal Alliance (TBA)
- Jacob Jensen, Venstre
- Christian Poll, Alternativet (tbc)
- Søren Egge, Enhedslisten
20:05: ØL OG NETWORKING

Deltagelse i arrangementet er GRATIS, men kræver tilmelding via Djøf her