Back to All Events

Morgenevent: Brødklog på Korn og Klima med CONCITO

  • Brødflov 36 Falkoner Alle Frederiksberg, 2000 Denmark (map)

OBS: Begrænsede pladser

I det våde 2017 stod markerne mange steder under vand. I den knastørre sommer 2018 har der næsten ikke været en sky på himlen. Det får mange af os til at tænke på, om de klimaforandringer, som vi længe har hørt og talt om, måske ikke er så langt ude i fremtiden.

Tænketanken Frej vil give dig mulighed for at blive klogere på et af efterårets varmeste emner: Klimaforandringernes påvirkning af dansk fødevareproduktion. Hvad kommer det til at betyde for den mad, vi kan producere i Danmark, at vejret ændrer sig? Hvad kan landmændene gøre for at klare klimaudfordringen? Og hvilke konsekvenser kan vi som forbrugere forvente i fremtiden?

Det vil Jarl Krausing, der er international chef i Danmarks grønne tænketank CONCITO komme med sine bud på, ligesom du vil have mulighed for at stille din egen spørgelyst, når Tænketanken Frej sammen med Brødflov inviterer til morgenevent med kaffe og morgenmad i bageriets hyggelige rammer på Frederiksberg.

***Tilmeld dig for en flad 50'er på billetlinket.***
Så er du helt sikker på at blive lidt klogere på vej på arbejdet eller studiet. Der er begrænset plads.

 
Powered byTicketbutler
Earlier Event: October 4
Frejs Fødevarekonference
Later Event: October 11
Mad&Mad - Mød en æbleavler