Back to All Events

Mad & Mad: Bæredygtigt erhverv eller ej?

  • Suhrs Højskole Pustervig 8 1126 København K Danmark (map)

Skal du med, når Tænketanken Frej får besøg af manden bag opdræt af økologiske fisk? 🐟🐠

Bæredygtighed er vigtigt, om du producerer mælk, avler kalve eller opdrætter fisk. I Dansk Akvakultur arbejder man med en bæredygtig udvikling for havbrug, især inden for opdræt af fisk indendørs i anlæg og udendørs i åbnehavområder. 💦

Vi har inviteret manden bag din fiskefilet til fællesspisning, når vi tager hul på 2019’s første Mad & Mad-event i samarbejde med Suhrs Højskole! 🍴👩‍👩‍👦‍👦 Mere præcist får vi besøg af adm. direktør fra Musholm, Niels Dalsgaard direktør i Aquapri Henning Priess samt Lars Birger Nielsen fra Bisserup Fisk.
Link til hjemmesider nederst i beskrivelsen.

Hvad går konceptet Mad & Mad ud på?

- Frej laver et måltid mad 🍜 (Ekstraordinært til dette event, er det eleverne fra Suhrs Højskole, som forbereder et rigtig lækkert måltid til os!).

- En producent af hovedingrediensen i måltidet kommer og diskuterer sit produkt - med dig og 19 andre madelskere 😍

- Målet med konceptet er at skabe dialog mellem producenter og forbrugere af fødevarer 🌱

- Det er gratis at deltage 🐠🐟

Mad & Mad: Havbrug – Onsdag d. 20. februar 2019.

Denne gang er temaet Havbrug, og vi skal sammen blive klogere på om opdræt af fisk er bæredygtigt eller ej? Måske du undrer dig over om havbrug på land eller i havområder er en ressource-effektiv fødevareproduktion? Eller kunne du bare godt tænke dig at vide mere om hvordan man avler de fiskefileter, som du kan købe i supermarkedet eller hos fiskehandleren?🐠🦀

Mad & Mad: Havbrug, er en aften i samarbejde med Suhrs Højskole, hvor du får muligheden for at smage et lækkert fiskemåltid forberedt af højskolens elever, samt kan du høre om producentens hverdag og opdræt af fisk og selv spørge ind til en evt. undring du måtte have ang. dansk fiskeproduktion. 🐡

Hvordan tilmelder jeg mig?

Ønsker du at deltage i fællesspisningen ’Mad & Mad’, send en mail til frej@taenk-frej.dk med tre linjer om dig selv senest d. 14. februar. Du får svar om du kan deltage senest torsdag d. 16. februar. 🦐🐙

Vi glæder os til at se dig!💧💦


/Tænketanken Frej