Back to All Events

Dyrevelfærd: Måltid eller menneskets bedste ven?

Hunden er en, som vi kæler og klapper🐶, mens grisen for mange er en, som vi slagter og spiser🐷.

Undersøgelser har vist, at grisen er et meget intelligent væsen, men alligevel stikker mange glædeligt gaflen i en medister uden kvaler 🍴. Vi forskelsbehandler altså bl.a. hunde og grise ud fra et dyrehieraki, som ligger indbygget i os mennesker. Men hvorfor er det, at vi ser har forskellige syn på dyr ift. hvilke der må og ikke må spises?

Vi vil gerne blive klogere på, hvad der skyldes denne forskelsbehandling, om der ligger en fysiologisk, etisk eller helt tredje årsag bag hvilke dyr, som vi vælger at spise, og hvilke vi vælger at kæle med.

➡️ Kom med til Tænketanken Frejs debatevent “Dyrevelfærd: Måltid eller menneskets bedste ven?” og bliv klogere med os i fællesskab. 🙋‍♀️

Køb din billet: TRYK HER!