Back to All Events

Mad & Mad: Mød en morgenmadsgigant

  • Greencubator Nørrebrogade 20 København Denmark (map)

Skal du med, når Tænketanken Frej får besøg af én af de fødevareproducenter, som sørger for dit første måltid på dagen? 🥛🥣

Nesquik, Nestlé Lion og Cheerios er morgenmadsprodukter fra barndommen 😋 Som voksne kan vi stadig blive helt nostalgiske af at tænke på den morgenmad vi fik da vi f.eks. var på ferie hos bedstemor, i sommerhus eller måske var du én af de heldige som fik det i weekenden? 🥞 Men i dag går "debat-bølgerne" højt i Danmark - fra bekymringer om morgenmadsprodukter med et sukkerindhold på niveau med slik 🍩 Ligeledes, "lever" en stor del voksne danskere kun på en kop kaffe til morgenmad... Måske du én af dem der nøjes med en kop Nescafé eller Dolche Gusto? ☕️

Vi har inviteret manden bag dine morgenmadsprodukter og kaffe til fællesspisning! 🍴👩‍👩‍👦‍👦 Mere præcist får vi besøg af Nestlé, der er firmaet bag 5 af morgenmadshyldernes kendte pakker - bl.a. Cherrios, Nesquik og Nestlé Fitness, og som desuden er verdens største fødevaregigant!

Morgenmadsgiganten Nestlé har ikke altid haft den bedste omtale i medierne. Men over de seneste år har fødevaregiganten oprettet nye initiativer mod mindre sukkerholdig morgenmad, samt miljø- og socialt ansvar. Men måske du har nogle spørgsmål, som du alligevel gerne vil have opklaret?
Du kan læse mere Nestlés CSR-initiativer her!

Hvad går konceptet Mad & Mad ud på? 
- Frej laver et måltid mad 🍜
- En producent af hovedingrediensen i måltidet kommer og diskuterer sit produkt - med dig og 19 andre madelskere 😍 
- Målet med konceptet er at skabe dialog mellem producenter og forbrugere af fødevarer 🌱
- Det er gratis at deltage 🥣🥞

Mad & Mad: Morgenmadsgiganter – d. 26. juni 2019.
Denne gang er temaet Morgenmad, og vi skal sammen blive klogere på produkterne bag en af dagens første ritualer. Måske du undrer dig over næringsindholdet i Nestlés produkter? Eller kunne du bare godt tænke dig at vide mere om hvordan en morgenmadsgigant tænker bæredygtighed ind i virksomheden?🍯🥛🥣

Hvordan tilmelder jeg mig?
Ønsker du at deltage i fællesspisningen ’Mad & Mad’, send en mail til frej@taenk-frej.dk med tre linjer om dig selv senest d. 21. juni. Du får svar om du kan deltage senest d. 22. juni. 

Vi glæder os til at se dig!

/Tænketanken Frej

https://www.nestle.dk/