Back to All Events

Mad & Mad: Mød en fisker


  • Sundheds- og bæredygtighedsteltet Marselisborg Havnevej 2 (map)

Skal du med, når Tænketanken Frej inviterer en fisker til middag ved Food Festival 2019 i Århus?🙋‍♀

Fisk menes, at være både sundere og mere klimavenlig end mange andre animalske fødevarer. I følge Fødevarestyrelsens anbefalinger, bør vi danskere spise 50 gram fisk om dagen, men alligevel spiser vi i gennemsnit kun 28 gram.

Spørgsmålet er, hvad der er grunden for det lave indtag af fisk❓Er der for besværligt og omkostningsfuldt at tilberede fisk... Eller er det forbrugsvaner og fordomme, som spænder ben for, at Danmark ikke er en fiskespisende nation🐠?

Ved Food Festival 2019 inviterer Tænketanken Frej, i samarbejde med Danmarks Fiskeriforening og Weber, til 'Mad & Mad: Mød en Fisker'. Eventet er en fællesspisning og debat, hvor vi tilbereder, på ægte sommer-manér, fisk over grill. Dette sker alt imens vi bliver klogere på, hvorfor fisk netop er en sund og samtidig bæredygtig at spise. Derudover får vi besøg af en vaskeægte fisker med egen fiskerkutter. Han vil holde et spændende oplæg, hvor du kan blive meget klogere på dansk fiskerkultur. Du kan ligeledes lære nye måder at tilberede fisk på, når en grillekspert fra Weber fortæller om de forskellige muligheder for fisk på gril.

❎ Hvor og Hvornår? ❎

Fredag og Lørdag

den 6-7. september 2019

Kl.18:45 - 21:00

✳️ Hvad går konceptet Mad & Mad ud på? ✳️

- Frej laver et måltid mad

- En producent af hovedingrediensen i måltidet kommer og diskuterer sit produkt - med dig og 19 andre madelskere

- Målet med konceptet er at skabe dialog mellem danske producenter og forbrugere af fødevarer

- Det er GRATIS at deltage

➡️ Hvordan tilmelder jeg mig? ⬅️

TRYK HER!

Vi glæder os til at se dig!

Earlier Event: September 6
Mød Frej til Aarhus Food Festival