Back to All Events

Mad & Mad: Mød en muslingeproducent

  • Frederiksberg Bæredygtighedsfestival Solbjerg Plads Frederiksberg, 2000 Denmark (map)

➡️ Skal du med, når Tænketanken Frej inviterer producenten bag Limfjordens fineste blåmuslinger til fælles middag under Festival for Verdensmålene // Festival for the Global Goals?

Blåmuslinger betragtes som en sund, billig og bæredygtig spise, men den er samtidig et overset alternativ til danskernes middagsbord🍴.

Vi har inviteret Søren T. Mattesen fra Vildsund Blue til fællesspisning på Frederiksberg Bæredygtighedsfestival, hvor vi sammen skal blive klogere på hvilke barrierer, der er for muslingeproducenterne og hvor bæredygtig produktionen af de delikate bløddyr i virkeligheden er 🧐.

Hos Vildsund Blue er produktudvikling og kvalitet i højsædet og virksomheden blev den første muslingeproducent certificeret med MSC-certifikatet for bæredygtigt fiskeri. Vildsund Blue producerer ligeledes varer af restprodukter fra muslingeproduktionen.

Så kom med, når vi sammen skal nyde en sensommermenu med blåmuslinger🥣 og hvidvin🍷 i de Frederiksbergske omgivelser, imens vi bliver klogere på bæredygtig muslingeproduktion og hvilke fremtidsudsigter denne spise har på det danske marked.

✳️ Hvad går konceptet Mad & Mad ud på? ✳️
- Frej laver et måltid mad
- En producent af hovedingrediensen i måltidet kommer og diskuterer sit produkt - med dig og 19 andre madelskere
- Målet med konceptet er at skabe dialog mellem danske producenter og forbrugere af fødevarer
- Det er GRATIS at deltage

➡️ Hvordan tilmelder jeg mig? ⬅️
Ønsker du at deltage i fællesspisningen ’Mad & Mad’, send en mail til mad&mad@taenk-frej.dk med tre linjer om dig selv senest d. 6. september. Du får svar om du kan deltage senest torsdag d. 7. september.

Vi glæder os til at se dig!

Earlier Event: September 13
Mød Frej på Festival for Verdensmålene
Later Event: September 26
Brødklog hos Brødflov: Mælk og Klima