Back to All Events

Mød Frej på Festival for Verdensmålene


➡️ Kom til madquiz, blindsmagning og fødevarekonkurrence i Frejs telt på Festival for Verdensmålene // Festival for the Global Goals den 13. september!

Kom forbi Tænketanken Frejs telt og lær om, hvordan din kost hænger sammen med bæredygtighed, få en snak om dyrevelfærd eller biodiversitet, mød manden bag dansk muslingeproduktion eller deltag i én af følgende aktiviteter:

☕️ Dialogkaffe: Få en gratis kop kaffe med plante- eller komælk og lad os høre, hvad du tænker, at fremtidens landmænd i Danmark bør producere - og hvad vi selv bør spise.

❎ Den store bæredygtighedsquiz: Ved du, hvor meget plads en burhøne har i forhold til en frilandshøne? Eller hvilken type kød, der har det største klimaaftryk? Tag dine venner med og kom og bliv udfordret på din viden om fødevarer og bæredygtighed i vores interaktive quiz, der bl.a. byder på musik. Det varer en halv time, og der er en lækker gave til vinderholdet!

🍔 Den store fødevarekonkurrence: I løbet af hele dagen kan du få testet, hvor meget du ved om dansk fødevareproduktion og -forbrug. Der er garanti for, at du bliver klogere. Konkurrencen kører hele dagen - vinderen kåres sidst på eftermiddagen og honoreres med en lækker gave.

🥛 Blindsmagning: Kan du smage forskel på de forskellige plantedrikke? Kom og prøv det af når vi liner mandel-, ris-, soja- og havredrikke op til en omgang blindsmagning. Eventet kører hele dagen.

🍽 Fællesspisning: Mød manden bag maden. Kom og spis Moules Frites og drik vin med Frej og Vilsund Blue (Dansk muslinge producent), når vi slutter dagen af med en festmiddag (ansøg nu! der er kun 20 pladser) Læs mere her: Mad & Mad: Mød en muslingeproducent

Vi glæder os til at se dig 💚

/ Tænketanken Frej

Earlier Event: September 6
Mad & Mad: Mød en fisker
Later Event: September 13
Mad & Mad: Mød en muslingeproducent