Book Frej til oplæg og debatter

Tænketanken Frej har opbygget stor erfaring med afholdelse af oplæg og facilitering af debatter inden for forskellige fødevareemner. Vi tilbyder samarbejde om debatarrangementer og skræddersyede oplæg til både større og mindre grupper inden for emner som 'En ny generation - en ny debat', 'Landmand & forbruger: Ven eller fjende?' og 'Frikadeller og falafler - når forskelligheder mødes'.

Læs med herunder og se reaktionerne på nogle af vores afholdte oplæg og debatter.

new-piktochart_28095019+.png

Dansk Industri

"Vi har i DI Fødevarer haft stor nytte af at have Frej som medarrangører af et succesfyldt debatarrangement om bæredygtig palmeolie her i Industriens Hus d. 25. oktober 2017. Med Frejs store engagement og evner til online markedsføring fik vi samlet over 100 deltagere en onsdag eftermiddag til det udsolgte event om et emne, som vi tidligere har haft svært ved at trække folk ind til. Særligt lykkedes det at tiltrække Frejs brede netværk af studerende og aktivere dem til en saglig og nuanceret debat via en indlevende og professionel mødeledelse fra Frej. Jeg ser personligt frem til at arbejde med Frej igen til kommende arrangementer, og jeg kan varmt anbefale dem som samarbejdspartnere"
- Sven Pedersen, Chefkonsulent DI Fødevarer

wfp frej.png


World Food Programme - FN

"Vi havde et rigtig godt samarbejde med Frej om planlægningen af et debatarrangement i FN byen i juni 2017. Frej faciliterede en rigtig god, informativ og velstyret debat, som fornemt fik knyttet en række forskellige vinkler på spørgsmålet "Hvordan brødføder vi verden" sammen".

- Anne Poulsen, Direktør for FN's Fødevareprograms (WFP) Nordiske kontor

20705950_10155034007213337_361973248_o (1).jpg


krogerup højskole

"Frejs workshop på Krogerup Højskole omhandlede samspillet mellem forbrug og produktion i lyset af forskellige parametre som sundhed, dyrevelfærd, miljø og kultur. Oplægsholderne var gode til at motivere og inddrage deltagerne til diskussion gennem afstemninger og rollespil. Takket være den høje faglighed og meget velfungerende pædagogiske metoder havde deltagerne stort fagligt og socialt udbytte af workshoppen."

- Sarah Hellebek fra Krogerup Højskole  

OK Nykredit.jpeg

nykredit

"Vi har i Nykredit Landbrug (Sjælland) haft inviteret Tænketanken Frej til at holde et indlæg for nogle af vores dygtige landbrugskunder i forbindelse med et større kundearrangement i sommeren 2017. 

På dagen leverede de tre indlægsholdere fra Tænketanken Frej et fagligt meget velfunderet indlæg om de fremtidige forbrugertendenser sammenkoblet med landbrugets muligheder i fremtiden.

Overskriften havde som aftalt en provokativ vinkel – ” Landmand – et liv på bistand”, fordi mit ønske at danne grundlag for en efterfølgende livlig og konstruktiv debat.  

Indlægget var upartisk og genialt. Mit mål med indlægget blev til fulde nået og tilhørernes respons vidnede om, at alle havde en masse med hjem at tænke over.  

Jeg kan til fulde give mine bedste anbefalinger til Tænketanken Frej som indlægsholdere."

- Landbrugskundechef I Nykredit, Frank Poll

nutrifair billede.png

Nutrifair

"Som projektleder for NutriFair, læste jeg i sensommeren 2016 om FREJ, et ny og anderledes initiativ indenfor landbruget. En tænketank som ikke alene bestod af unge kvinder, men som også turde stille spørgsmål ved den etablerede måde at diskuttere problematikken indenfor for landbrugspolitik.

Efter et interessant møde med Stifteren Marie-Louise Thøgersen, stod det klart at her var der substans og kant! Et frisk pust i et ellers noget fastlåst debat-landskab, hvor det ikke drejede sig om "enten eller", men at kunne se sagen som både og".

Ved NutriFair 2017 havde vi booket FREJ til et indlæg på hver af messens åbnings dage. De leverede varen og tiltrak en stor tilhørerskare med deres friske facon, nye perspektiver og udfordrende spørgsmål til publikum.

Jeg kan kun give FREJ de bedste anbefalinger, og er glad for at FREJ igen i 2018 kommer på NutriFair."
 

- Peter Poulsen, Projektleder Nutrifair

18nytfrej.jpg

Kontakt os

… for priser og nærmere information på frej@taenk-frej.dk eller ring direkte til Marie-Louise Boisen Lendal eller Iben Krog Rasmussen for at høre mere.