Kan E-numre blive et nummer for meget?

E-numre 21 februar.jpg

Eventet blev afholdt 21 februar 2018

Der findes mange hundrede e-numre, og der er e-numre i næsten al vores mad og drikke. Men hvad er e-numre egentlig for noget? Hvorfor er de i vores fødevarer? Og bør du undgå dem? 🍽🔍🤔💭🆓

Tænketanken Frej skyder 2018 i gang med at dykke ned i den kemi, som berører os alle, men som så få af os forstår. 🛒🔍🤔
I samarbejde med JA, inviterer vi jer til at blive klogere på nødvendigheden, brugen og kendskabet til e-numre onsdag d. 21. februar, 2018. 👩‍🌾🕵️

Programmet ser således ud: 
17:15 Velkomst ved Tænketanken Frej
17:25 Lea Bredsdorff, Toksikolog fra Fødevareinstituttet på DTU
17:40 Jon Fuglsang, Fødevaresociolog fra Metropol
17:55 Michael Larsen, Senior Director hos Tulip
18:10 Pause
18:20 Paneldebat med spørgsmål fra publikum
19:20 afrunding og tak for i aften
19:25 Aftensmad og mulighed for netværk og mere diskussion af aftenens emne