Frejs fødevarekonference: Cirkulær økonomi - Land og by sammen om en grøn fremtid 
Nov
12
9:30 AM09:30

Frejs fødevarekonference: Cirkulær økonomi - Land og by sammen om en grøn fremtid 

Overforbruget af klodens ressourcer stiger med en hidtil uset fart, alt i mens datoen for ’Earth Overshoot Day’ indtræffer tidligere og tidligere. Earth Overshoot Day markerer datoen hvor menneskets forbrug af jordens naturlige ressourcer overstiger, hvad jorden kan genskabe i det pågældende år.  
 
Det vil kræve 1,7 jordkloder, at opretholde vores nuværende ressourceforbrug. Dertil kommer, at verdens befolkning er i fortsat vækst, og vores klode er derfor under massivt pres. Et pres der med tiden kan påføre planeten, og alt hvad der lever på den, uoprettelig skade.  
 
Der er med andre ord brug for et paradigmeskift, og en ny forståelse af det, vi i dag betragter som ”affald”. 
 
Tænketanken Frej inviterer til årets fødevarekonference, med fokus på genanvendelse og affald som ressource. Som deltager får du et seriøst indblik i den nuværende udvikling og perspektiverne heri, både fra en forbrugers og fra en fødevareproducents synsvinkel. Du vil få mulighed for at møde og netværke med professionelle aktører fra fødevareerhvervene samt engagerede forbrugere og studerende.   

Som deltager får du desuden mulighed for, at komme til orde og bidrage til, at cirkulære løsninger i højere grad bliver tænkt ind i den måde Fødevaredanmark fungerer.  

Reservér datoen allerede nu:

Dato: Tirsdag den 12. november i

Lokation: Stakladen, Universitetsparken 423, 8000 Aarhus

Billetpris: 150kr for studerende/ledige og 500kr for alle øvrige.

Tilmeldingslink indsættes her på siden snarest muligt.
 


Vi glæder os til at se dig!

Med venlig hilsen

Tænketanken Frej

View Event →