Ny fødevarepolitisk tænketank vil gøre op med sort/hvid debat

Skærmbillede 2016-10-09 kl. 13.38.40.png

Medstifter Iben Krog Rasmussen skriver om ideen og opstarten af tænketanken Frej på Berlingske-bloggen "Millennials". 

"I København blev jeg nemlig mødt af et syn på dansk landbrug, der var fundamentalt anderledes end de virkelighed, som jeg havde oplevet i min opvækst på Lolland. Det blev ikke bedre, når jeg åbnede avisen, hvor fødevaredebatten var præget af en enten-eller-logik. Grøn eller sort. Økologi eller konventionelt. Landbrug eller ikke-landbrug."

"Vores mål er at skabe en konstruktiv fødevaredebat. At skabe Danmarks første uafhængige fødevarepolitiske tænketank er første skridt på vejen. Jeg har ikke været med til at stifte Frej for at gøre min familie fra Lolland stolt. Jeg har gjort det fordi en konstruktiv fødevaredebat er vigtig. Den betyder noget."

Læs hele indlægget om Tænketanken Frej her.