Frej søger engagerede frivillige

Af Simone Appel Andersen & Emily Sofie Beenfeldt Winter

Tænketanken Frej blev stiftet i efteråret 2016 og er dermed Danmarks første uafhængige fødevarepolitiske tænketank, som drives non-profit. Missionen i Frej er at fremme politisk innovative løsninger, der skaber samspil mellem miljø, natur, klima, dyrevelfærd og produktionen af fødevarer.

Frej drives af frivillige med vidt forskellige baggrunde. Nogle er færdiguddannede og arbejder således med Frej i deres fritid, mens mange stadig er studerende på uddannelsesinstitutioner så forskellige som Københavns Universitet, Dalum Landbrugsskole, Copenhagen Business School og andre. 

Maja Khan, frivillig i Frej, siger om det at være frivillig i Frej: “I Frej får jeg mulighed for at mødes med folk med helt en anden viden, holdninger samt erfaringer - og sammen tror jeg, at vi kan sætte gang i den nødvendige samtale på tværs af land og by, som kan fremme (...) størst mulig tværfaglighed og fokus på innovation”.  

Frej har siden opstart i efteråret afholdt en række events omhandlende emballage, Fair Trade, pesticider og økologi. Disse events har krævet et stærkt frivillig team, som har varetaget forskellige opgaver og løftet opgaven i fællesskab. Dette er gjort i Frejs forskellige udvalg, som varetager opgaver inden for deres respektive områder.

De forskellige udvalg er:

  • Styregruppen, bestående udelukkende af stifterne af Frej
  • Kommunikation
  • Debat
  • Konference
  • Faglig
  • HR

Kunne du tænke dig at være med?

Der er allerede mange planer for det nye år og Frej søger dermed flere nye frivillige, som kunne tænke sig at være med til at udbrede kendskabet til Frej og skabe en mere nuanceret fødevaredebat. Vi regner med, at du kan bruge gennemsnitligt 3 timer om ugen på Frej.

Send en motiveret ansøgning (150-200 ord) samt dit CV til frej@taenk-frej.dk.
Ansøgningsfrist: 20. januar 2017

Frej afholder frivilligmøde mandag den 6. februar 2017 kl 17.00, og såfremt du bliver udvalgt, forventer vi, at du deltager her, da der vil være mulighed for at få uddybet arbejdet i Frej, tilslutte sig et udvalg samt møde de andre frivillige. 

Charlotte ClausenFrej, Formidling