Mad & Mad: Jule-edition

Eventet blev afholdt den 5. December på Suhrs Højskole

(Jule)gris i samarbejde med Suhrs Højskole  

Ønsker du at blive klogere på hvor flæskestegen til jul kommer fra? Frej har inviteret manden bag maden til fællesspisning – og du kan være med!

Hvad går konceptet Mad & Mad ud på?

-      Frej laver et måltid mad

-      En producent af hovedingrediensen i måltidet kommer og diskuterer sit produkt - med dig og 19 andre madelskere  

-      Målet med konceptet er at skabe dialog mellem producenter og forbrugere af fødevarer

-      Det er gratis at deltage

Denne gang er temaet (jule)gris – den danske juls hovedingrediens. Men hvor er grisen vokset op og hvordan er det at være griseavler i en tid, hvor dansk konventionel griseproduktion er til debat?

Frej har fundet sammen med Suhrs højskole til Mad & Mad: Jule-edition. De talentfulde mad-entusiaster fra Suhrs vil forberede aftenens måltid – en ”hel” halv gris produceret af griseavler, Niels Rasmussen, fra Lolland. Niels vil fortælle om livet som konventionel landmand og hans tanker om egen griseproduktion. NB: der vil være vegetariske alternativer.

Hvordan tilmelder jeg mig?

Ønsker du at deltage i fællesspisningen ’Mad & Mad’, send en mail til frej@taenk-frej.dk med tre linjer om dig selv inden 26. november 2018. Du får svar senest torsdag d.29. november.  


EventCharlotte Clausen