Morgenevent: Brødklog på Korn og Klima med CONCITO

Eventet blev afholdt den 11. oktober hos Brødflov

I det våde 2017 stod markerne mange steder under vand. I den  knastørre sommer 2018 har der næsten ikke været en sky på himlen. Det  får mange af os til at tænke på, om de klimaforandringer, som vi længe har hørt og talt om, måske ikke er så langt ude i fremtiden.

Tænketanken  Frej vil give dig mulighed for at blive klogere på et af efterårets  varmeste emner: Klimaforandringernes påvirkning af dansk fødevareproduktion. Hvad kommer det til at betyde for den mad, vi kan  producere i Danmark, at vejret ændrer sig? Hvad kan landmændene gøre for at klare klimaudfordringen? Og hvilke konsekvenser kan vi som  forbrugere forvente i fremtiden?

Det vil Jarl Krausing, der er international chef i Danmarks grønne tænketank CONCITO komme med sine bud på, ligesom du vil have mulighed for at stille din egen spørgelyst, når Tænketanken Frej sammen med Brødflov inviterer til morgenevent med kaffe og morgenmad i bageriets hyggelige rammer på Frederiksberg.

EventCharlotte Clausen