Velkommen til Tænketanken Frejs nyhedsbrev

nyhedsbrev-2_27774955 copy.png

Enhver ny organisation har forskellige udviklingsstep. Tænketanken Frej tager lige nu endnu et udviklingsstep …. 
VI ER KLAR MED VORES FØRSTE NYHEDSBREV!!!!!

Da vi danskere så småt begyndte at logge på Facebook for 10 år siden, var det med troen på, at Facebook var en ny æra for oplysning og demokrati. Håbet var, at Facebook ville blive det digitale forsamlingshus, hvor alle havde mulighed for at give sin stemme til kende og blive klogere.  

Virkeligheden har dog vist os, at nok har alle fået mulighed for at give sin stemme til kende, men det bidrager desværre ikke altid til, at vi bliver klogere.  

Det er derfor med stolthed, at vi i Tænketanken Frej kaster os ud i en ny kommunikationsplatform: NYHEDSBREVET, og vi er henrykte over, at netop DU har valgt at følge det.  

Vores nyhedsbrev betyder ikke, at vi ikke længere vil kommunikere på Facebook. Nyhedsbrevet er bare en anden form for kommunikation, hvor vi skærer ind til benet og kun giver dig det allervæsentligste. Vi har en ambition om, at ingen skal føle, at de har spildt tiden ved at læse vores nyhedsbrev. Vi vil have, at du er underholdt. Vi vil have, at du bliver klogere.  

Denne gang er temaet, som vi vil gøre dig klogere på.. ta ta da daaa.. os selv i Tænketanken Frej. Du kan således læse styregruppens refleksioner om Tænketanken Frejs udvikling. Herudover kan du læse om vores nært forestående event om E-numre den 21. februar, Frej-frivillige, Daniel Nielsens, indlæg om, hvordan det er at være frivillig i Tænketanken Frej, og du kan catche op på, hvad Tænketanken Frej har sagt og gjort i medierne.  

Initiativtagerne bag nyhedsbrevet er Mette Stenfors Mortensen, Cecillie Silke Taarnberg og Iben Krog Rasmussen. Intet af dette ville dog være lykkedes uden alle de andre Frej frivillige og ikke mindst jeres opbakning og efterspørgsel på endnu mere information fra Tænketanken Frej. 

Det er kun med jeres engagement og velvilje, at vi kan skabe bygge bro mellem land og by og skabe forståelse og samarbejde mellem fødevareproducenter- og forbrugere. Vi skylder jer derfor en tak.  

De bedste hilsner på vegne af Tænketanken Frej 

Mette, Silke og Iben 

PS: I Tænketanken Frej forbeholder vi os retten til at blive klogere, så har du inputs, ris eller ros, er du altid velkommen til at skrive på mailen.  

Mette Mortensen