Oplægsholdere til E-numre

Kan E-numre blive et nummer for meget?

Det har vi tænkt os at spørge Michael Larsen, senior director hos Tulip om, når vi sammen med Fagforeningen JA åbner dørene til debat om E-numre. Tulip, og en række andre fødevareproducenter, har lanceret produkter fri for E-numre. Hvad er fordelene ved de nye produkter set fra producenternes side? Og kommer vi til at se flere af disse produkter i fremtiden?

Vi har inviteret fødevaresociolog Jon Fuglsang til at gøre os klogere på nogle af de tendenser man kan se på fødevaremarkedet, hvorfor de opstår og hvad der gør at flere og flere går efter fødevare med mindre kemi. Derudover har vi inviteret Lea Bredsdorff, der er toksikolog for Fødevareinstituttet på DTU. 

Vi ser frem til at se DIG til en nuanceret debat omkring E-numre og efterfølgende fællesspisning

Mette Mortensen