Den tredje vej – er det der vi skal hen?

Weekendavisen diskuterer muligheden for et alternativ til både økologisk og konventionelt landbrug: den tredje vej. Ifølge forskere ved diverse universiteter, herunder Københavns Universitet, er økologi ikke løsningen på de udfordringer landbruget står over for. Men der er ikke enighed blandt forskerne. En kombination kan være et bud på et landbrug der fungerer etisk og bæredygtigt. Tænketanke som Frej kan være en del af løsningen:

“Miljøorganisationerne kan være krigeriske over for landbruget, og omvendt kan landmændene godt have en tendens til at tage nej-hatten på. Der vil vi gerne samle aktørerne,« siger forkvinde i Frej, Marie-Louise Boisen Thøgersen, der godt kan se ideen i et nyt kombinationsmærke til bæredygtige landbrugsprodukter.“

Weekendsavisen, 12.01.2018

PresseJeppe Veibel Jensen