Visionær kartoffelambassadør

Årets kartoffelambassadør Marie-Louise Boisen Thøgersen, forkvinde for Tænketanken Frej, har visioner omkring forholdet mellem landmænd og forbrugere. I forbindelse med udnævnelsen til kartoffelambassadør holdte hun et oplæg om netop denne problemstilling, ved Danmarks Kartoffelråds årsmøde.

”Derfor er det vigtigt for os at vise, at landmænd, kartoffelproducenter og forbrugere kommer hinanden ved. Vi skal nedbryde nogle skel. Og vi mener, man kommer længst ved at lære hinanden at kende - at have hinandens sko på. Vi skal passe på, at vi ikke får skyklapper på! ” udtalte hun omkring baggrunden for sit oplæg.

1. februar, 2018, Landbrug Fyn

Marie Louise Thøgersen, Frej-stifter og kartoffelambassadør

Marie Louise Thøgersen, Frej-stifter og kartoffelambassadør

PresseJeppe Veibel Jensen