Socialdemokraterne kan stadig nå at være med på Målrettet Regulering

Simon Kollerup, fødevareordfører for Socialdemokratiet, her under Tænketanken Frejs workshop om bæredygtighed. Foto: Lasse Ege Pedersen

Simon Kollerup, fødevareordfører for Socialdemokratiet, her under Tænketanken Frejs workshop om bæredygtighed. Foto: Lasse Ege Pedersen

Onsdag den 11. april var der debat omkring Målrettet Regulering, arrangeret af Frej og afholdt på Christiansborg i Fællessalen. Panelet bestod både af politikere og repræsentanter fra forskellige organisationer. Et af de mest fremtrædende punkter i diskussionerne var Socialdemokraternes deltagelse i udformningen af lovforslaget og deres valg om, i sidste ende, ikke at gå med i hvad der ellers ville have været en bred aftale. Indholdet af aftalen er, ifølge Simon Kollerup, stadig fornuftigt, men omstændighederne omkring aftalen, som ikke længere åbner for at nye partier kan tilslutte sig er ikke gode nok. Det udløste en opfordring fra Thyge Nygaard om at blive enige og overkomme teknikaliteter. For der er brug for en indsats.

 

13. april, 2018, Effektivt Landbrug