Landbrug og forbrugere kan mødes på midten

Billede fra workshoppen på Dalum Landbrugsskole, bragt i Landbrugfyn d. 18.4.2018

Billede fra workshoppen på Dalum Landbrugsskole, bragt i Landbrugfyn d. 18.4.2018

Tænketanken Frejs workshop på Dalum Landbrugsskole om landbrugets udfordringer, kastede nye indsigter af sig, både til forbrugere og landmænd: ”Det handler om at tage ejerskab, det skal ikke altid være politikerne eller dem, der råber højest, der får ideerne. Det skal være landmændene og forbrugerne selv, som begge har forskellige styrker og indsigt. Landmændene ved meget om deres produktion, men nogle gange har man brug for nogen udefra til at sætte tingene lidt i perspektiv” sagde Iben Krog Rasmussen fra Tænketanken Frej. I workshoppen deltog forbrugere, studerende, landmænd og konsultenter.

Nogle af toppunkterne fra debatten kan findes i artiklen.

18, april, 2018, Landbrug Syd – samme artikel findes også i LandbrugNord, LandbrugFyn og LandbrugØst på hjemmesiderne og er trykt i LandbrugFyn den 19. April, 2018

PresseTænketanken Frej