Løsningerne skal komme indefra

Søren Gade, Foto: Anders Knudsen

Søren Gade, Foto: Anders Knudsen

Den 1. Maj starter Søren Gade (Venstre) og Ida Auken (Radikale Venstre) en rejse startet af Tænketanken Frej, hvor de undervejs besøger Patriotisk Selskab, Landboforeningen Gefion og Agri Nord. Formålet er at høre hvad landmændenes egne løsningsforslag på bæredygtighedsudfordringerne i landbruget kunne være. Det drejer sig især om bæredygtighed i forhold til sociale, økonomiske og miljømæssige faktorer, samt dyrevelfærd. ”Vi kan sidde nok så lang tid og tænke store tanker inde på Christiansborg eller i Bruxelles, men det er landmændene, der kender deres egen virkelighed, udfordringer og således også løsningsforslag bedst” siger Søren Gade. Tænketanken Frej samler efterfølgende op på forslagene.

20. april, 2018, Folketidende.dk (Lolland-Falsters Folketidende