Tænketanken Frej på besøg hos Agri Nord

Yderst til venstre ses medstifter af Tænketanken Frej, Marie-Louise Thøgersen sammen med Søren Gade(V) og Ida Auken(R). Foto: Jens Henrik Nybo

Yderst til venstre ses medstifter af Tænketanken Frej, Marie-Louise Thøgersen sammen med Søren Gade(V) og Ida Auken(R). Foto: Jens Henrik Nybo

Tænketanken Frej har været på besøg hos Agri Nord, sammen med Søren Gade (V) og Ida Auken (R). Det var vi for at sætte fokus på en mere løsningsorienteret debat, og fremme det bæredygtige landbrug i Danmark. Derfor var der indbudt 30 landmænd og samarbejdspartnere til at deltage i arbejdet med at komme med løsninger. Landmændene skal nemlig selv være med til at løse udfordringerne: ”Vi kan sidde nok så lang tid og tænke store tanker inde på Christiansborg eller i Bruxelles, men det er landmændene, der kender deres egen virkelighed, udfordringer og således også løsningsforslag bedst.” udtaler Søren Gade.

30. april, 2018, LandbrugSyd

Samme artikel er udkommet hos LandbrugNord, LandbrugFyn, Effektivt Landbrug og LandbrugØst den 30. april og hos Aars Avis og Vort Landboblad den 2. Maj