Mælkeprisen går til Tænketanken Frej

Mejeriforeningens direktør Jørgen Hald Christensen og Tænketanken Frejs Iben Krog Rasmussen. Foto: mejeri.dk

Mejeriforeningens direktør Jørgen Hald Christensen og Tænketanken Frejs Iben Krog Rasmussen. Foto: mejeri.dk

Mejeriforeningens Initiativpris går i 2018 til Tænketanken Frej, og blev d. 18. Maj overrakt af Mejeriforeningens direktør Jørgen Hald Christensen til medstifter af Tænketanken Frej Iben Krog Rasmussen: ”I en tid hvor den gode samtale indimellem bliver overdøvet af højrøstede stemmer, der råber ned i hvert sit ekkokammer, har vi alle sammen brug for initiativer som Tænketanken Frej - et bevis på, at den konstruktive dialog mellem virksomheder og forbrugere faktisk kan lykkes.” var ordene der fulgte overrækkelsen, som fandt sted på Mejeriforeningens generalforsamling på Koldkjærgaard ved Skejby. Med prisen følger der 25.000 kr.. Prisens formål er at opfordre til og belønne initiativer der arbejder nytænkende inden for fødevareerhvervet.