Ungdommen tager fremtiden i egne hænder (Aarhus)

workshop-5c-20i_28576131 (1).png

Eventet blev afholdt d. 5. april 2018

Går du op i den mad du spiser - og måden den er produceret på? Måske er du ung to-be fødevareproducent? Eller ung bevidst fødevareforbruger? Vi håber du vil mødes med andre unge engagerede til spændende oplæg og interaktiv workshop om hvordan fremtidenslwi fødevarer skal produceres. 

DU som forbruger, får mulighed for at give udtryk for hvad du vægter højt, når du handler fødevarer, er det prisen, miljøet eller dyrevelfærden du har i højsædet? Giv din mening til kende i en lille gruppe og find en løsning med de fødevareproducenterne hvor deres udfordringer er taget i mente. 

DU som fødevareproducent, får mulighed for at fortælle om hvad du vægter højest, når du producerer fødevarer? Og hvorfor kan det nogen gange være svært at efterkomme forbrugernes ønsker? 

I vil blive placeret i grupper af 8 personer mixet af forbrugere og fødevareproducenter og skal sammen tage stilling til forskellige udfordringer og finde en fælles løsning for, med hver jeres viden i mente, hvordan skal dansk fødevareproduktion se ud i fremtiden? 

PROGRAM
- Velkomst ved Tænketanken Frej
- Introoplæg ved Ejnar Schultz, Direktør for innovation i SEGES
- Workshoparbejde i grupper á 8 deltagere hver med fokus på fødevareproduktionens 10 største bæredygtighedsudfordringer
- Pause: Aftensmad til alle
- Fortsat workshoparbejde
- Opsamling og debat
- Fælles networking og torsdagsbar