Workshop på #fmdk: Ungdommen tager fremtiden i egne hænder

FK.jpg

Eventet blev afholdt d. 16 Juni 2018

Går du op i den mad du spiser - og måden den er produceret på? 🍎 Er du ung bevidst fødevareforbruger? 🙋 Eller måske ung to-be-fødevareproducent? 👨🏻‍🌾 Kom og mød andre engagerede til en interaktiv workshop på #fmdk18 om, hvordan I synes fremtidens fødevarer skal produceres. Vi har opstillet en række bæredygtighedsudfordringer for dansk landbrug om alt fra dyrevelfærd, klimakrise og manglende forståelse mellem dem i gummistøvler og dem i smarte sneaks. Så er det op til jer at slippe jeres viden og fantasi løs med nye løsninger på, hvordan fremtidens bæredygtige fødevareproduktion skal se ud. 

Udnyt denne mulighed for at bringe dine ideer på banen - og give dem DIREKTE videre til fremtidens unge landmænd, så er du med til at præge fremtidens landbrug i Danmark. 

Ejnar Schultz, innovationsdirektør i SEGES – landbrugets videns- og innovationshus, og Kristan Sloth fra Greenpeace vil løbende kommentere på de løsninger, I foreslår. Til slut vil de tre sammen blive enige om deres favoritter, som de vil tage med tilbage i deres arbejde.

KOM OG VÆR MED TIL EN SJOV OG LÆRELIG WORKSHOP PÅ FOLKEMØDET. DET KRÆVER INGEN SÆRLIGE FORUDSÆTNINGER FOR AT DELTAGE - BLOT NYSGERRIGHED og ÅBENHED OVER FOR NYE FORSLAG OG LØSNINGER 👩🏻‍🌾🙋

PROGRAM
- Velkomst ved Tænketanken Frej
- Workshoparbejde i mindre grupper med fokus på fødevareproduktionens 8 største bæredygtighedsudfordringer
- Opsamling og debat