En god oplevelse fra en oplægsholder til et Frej-event

36300001_10217163783066350_4569330386689064960_n.jpg

Som konsulent i Danmarks Biavlerforening kommer man ud til mange arrangementer. Eventet ”To bi or not to bi” var et anderledes et af slagsen, men bestemt ikke dårligt. Her var muligheden for at diskutere med andre, som også har interesser i biernes velbefindende i Danmark. Det er meget positivt, at når vi sætter os ned sammen og snakker om hvad der skal til for at bierne, både de vilde og honningbierne, kan få det bedre, så er vi i det hele taget ret enige om de vigtigste udfordringer.  

I dag foregår mange diskussioner på de sociale medier. Her er det i høj grad dem der råber højest, som får al opmærksomheden. Vi oplever rigtig mange som siger til os, at de ikke længere har lyst til at indgå i facebook-diskussioner. Bølgerne går alt for højt og der bliver udslynget påstande, som der ikke er belæg for. Forsøger man at gå imod nogle af disse påstande, bliver man mødt med voldsomme beskyldninger og det kan opleves meget ubehageligt. Derfor er det en god ide med et sagligt diskussionsforum, som det vi oplevede på ”To bi or not to bi”. Vi deltager i hvert fald gerne en anden gang.

Ole Kilpinen, konsulent, Danmarks Biavlerforening

.  

 

Tænketanken Frej