FNs verdensmål og Frejs konference

Af Lea Nymand 

Deltag i Frejs fødevarekonference og gør verden bedre 

Frejs Fødevarekonference løber af stablen om PRÆCIS EN UGE nemlig torsdag d. 4. oktober. Konferencen zoomer ind på, hvilken rolle dansk forbrug og produktion af fødevarer spiller for at realisere FN’s verdensmål. Det sker i fællesskab med bl.a. tidligere leder af generalforsamlingen i FN, Mogens Lykketoft, Miljøordfører for Radikale Venstre, Ida Auken, landmænd, dygtige oplægsholdere og 50/50 etablerede fødevareaktører og studerende, og du kan stadig nå at sikre dig en plads. 

På konferencen bliver vi i fællesskab klogere på verdensmålene om rent vand (mål nr. 6), biodiversitet (mål nr. 15 og 2), ansvarligt forbrug og produktion (mål nr. 12) og formidling af bæredygtighed (mål nr. 12 og 13). Konferencen vil oplyse gennem spændende oplæg, debattere vigtige problemstillinger og gennem workshops udfordre deltagerne til selv at tænke i bæredygtighedsløsninger. Vær fx med til at diskutere, hvordan vi i fremtiden kan reducere vores affaldsmængde og madspild i Danmark, hvordan vi sikrer rent drikkevand eller hvordan en bæredygtig fødevareproduktion kan formidles på en forståelig måde. Målet med konferencen er at udarbejde tiltag inden for danske fødevarer, der kan være med til at nå FN’s verdensmål og skabe en bedre verden. 

Tilmeld dig konferencen i dag, hvis du tør blive klogere, samarbejde med andre aktører og præsentere og udvikle egne ideer. Vi glæder os til at finde løsninger i fællesskab på, hvordan dansk forbrug og produktion af fødevarer kan være nøglen til at en mere bæredygtig verden. Tilmeld dig her.

Hvornår: torsdag d.4/10 kl. 8.30-17.00

Hvor: Restaurant Bellahøj, Bellahøjvej 20, 2700 Brønshøj (fri parkering)

Program og tilmelding: https://www.taenk-frej.dk/konference-2018/ 

Frej 2017 Fotograf Henrik Hildebrandt  (2).JPG
EventTænketanken Frej