Bæredygtighedsudfordringer med løsninger indefra

Et samarbejdet mellem Tænketanke Frej, Patriotisk Selskab og politikerne Ida Auken og Søren Gade startede i en workshop med 25 deltagere og lagde op til, at landbruget selv skulle komme med løsningerne på de udfordringer ift. Bæredygtighed der er i landbruget. Det er nu endt ud en pjece med resultaterne fra de diskussioner der har været på workshoppen.

”De lokale landmænd, vi mødte, var ikke bange for at sætte visioner for fremtiden. Ambitiøse mål om at blive helt cirkulære i 2040 eller 100 % CO2-neutrale kom på banen fra landmændene selv. Lykkes det for erhvervet at lade de visioner forplante sig i hele erhvervet, vil det give noget at arbejde sammen om og styre efter.” som der skrives i forordet til pjecen af Ida Auken og Søren Gade.

26.10.18 – Patriotisk.dk

PresseCharlotte Clausen