Mejeriforeningen satte gang i debat om fremtidens bæredygtige fødevareproduktion

Ved Mejeriforeningens bæredygtighedskonference 22. november på Christiansborg blev der både diskuteret bæredygtighedsbegrebet og klimabelastning, og hvor ansvaret for udviklingen ligger. Tænketanken Frejs direktør, Marie-Louise Boisen Lendal, deltog i debatten side om side med Steen Nørgaard Madsen fra Mejeriforeningen og Rasmus Vestergaard, dyrevelfærdsordfører fra Enhedslisten. ”Det er producenterne, der skal forrest, fordi det er dem, der er tættest på løsningerne, og derfor dem, der kan finde den rette vej. Det kræver dog, at politikerne slipper lidt af reguleringerne, så producenterne rent faktisk har mulighed for at gøre det.” sagde Marie-Louise i debatten.

23.11.18 – Mejeri.dk

PresseCharlotte Clausen