Tid til innovativ roedyrkning

Hvorfor skal vi dyrke roer i Danmark? Dette blev debatteret på en debataften på Hotel Falster arrangeret af Strube Scandinavia. Her deltog Iben Krog Rasmussen fra Tænketanken Frej og kom med et bud på hvad der skal være fokus på, hvis roedyrkning skal give profit i Danmark.

”Jeg færdes blandt unge mennesker, der gerne tager en drink eller to, og i København koster en drink nemt 100 eller 120 kroner. Til nogle af disse anvendes sukker, men hvorfor anvender man canadisk ahornsirup i stedet for flydende dansk sukker - fordi flasken er smart og ikke en eller anden kedelig brun plastikflaske…Og så skal ingeniører være med til at finde ud af, at roer kan anvendes til meget andet end sukkerproduktion” sagde hun blandt andet under debatten

08.12.18 – Effektivt landbrug

PresseCharlotte Clausen