Frivillig i Frej? (ANSØGNING NU LUKKET)

ANSØGNING LUKKET

Følg med omkring nytår, når vi igen åbner op for nye frivillige.


Tænketanken Frej byder velkommen til nye frivillige kræfter, der vil være med til at skabe et mere bæredygtigt Fødevaredanmark gennem viden, samarbejde og dialog mellem forbrugere og fødevareproducenter.

Tænketanken Frej er drevet af mere end 50 frivillige med vidt forskellige baggrunde, erfaringer og uddannelser. Teamet tæller både færdiguddannede og studerende med mange forskellige titler som dyrlæge, maskiningeniør og landmand. Der er

ikke nogen fast opskrift på en Frej-frivillig, ud over at du skal kunne se dig selv arbejde sammen med et netværk af ambitiøse og dedikerede frivillige. I Frej er der altid plads til at stille spørgsmål ved status quo og derved være med til at udvikle Frej. Strukturen i Frej er inddelt i en række udvalg som hver varetager opgaver, som bidrager til udviklingen i Frej: debat, analyse, kommunikation, HR, konference og Aarhus-udvalget.

Læs mere om at være frivillig i Frej og hvordan du ansøger HER.

Eller måske, at du allerede ved hvilket udvalg, som du gerne vil være en del af?
Læs mere om ansøgning til Kommunikations- eller brandingudvalget her…
Læs mere om ansøgning til HR-udvalget her…

Tænketanken Frej