Hvordan kan
man samarbejde
med Frej?

I Frej tror vi på, at bæredygtig udvikling sker bedst, når man samarbejder på tværs af samfundet.

Herunder kan du læse om nogle af de måder, du kan samarbejde med Frej på.

Oplæg

Gennem tiden har vi i Frej indsamlet en omfangsrig viden om en bred vifte af emner indefor fødevarekæden, lige fra produktion og landbrug til forbrug og klimamærker. Skriv til os og hør, hvorvidt vores oplæg kan passe til jeres arrangement.

Workshops

Vi er i Frej eksperter i at afholde effektive og inddragende workshops. Vi holder workshops for både 10 personer og forsamlinger på 150. Har du brug for et skub på din bæredygtighedsrejse? Så tøv ikke med at skrive til os.

Facilitering

Frej specialiserer sig i at facilitere events og møder, hvor udfordringer kan drøftes, og muligheder kan findes. Gennem tiden har vi faciliteret for alt fra GS1 til danske kommuner. Måske kan vi hjælpe dig med at arrangere dit næste event?

Større projekter

Frej samarbejder jævnligt med aktører på tværs af Fødevaredanmark i udviklingen af mindre og større projekter. Vores nuværende projekter kan findes i fanen ‘projekter’ og tidligere projekter kan findes her. Har du en idé til et projekt vi kunne samarbejde på? Skriv til os!

De tilfredse samarbejdspartnere siger:

Klimaproportioner på talerkenen med De Samvirkende Købmænd

“Hos De Samvirkende Købmænd kan vi igen i år glæde os over et super arrangement sammen med Frej og deres fantastiske frivillige på Madens Folkemøde.

Det er altid en fornøjelse at samarbejde og særligt at opleve den energi og det engagement som de frivillige lægger i arbejdet. Det er voldsomt inspirerende. Tak for endnu et godt arrangement.”

- Niels Tønning Rasmussen, konsulent hos De Samvirkende Købmænd

Oplæg for Agri Nord

“Vi havde Marie-Louise Boisen Lendal fra Tænketank Frej med på vores Agri Nord Kongres 2023. Temaet for kongressen var FREMTIDEN, og hvad var mere oplagt end at bringe en ”ny vinkel” ind i debatten om hvor Dansk Landbrug skal udvikle sig hen i de kommende år.

Marie-Loiuse indledte med at spørge hvor mange af deltagerne der have fået falafel og hvor mange der havde fået alm hakke bøf inden for den seneste uge og med udgangs punkt i dette spørgsmål blev der sat fokus på den transformation og udvikling som Dansk landbrug er på vej ind i – Drevet af ændrede forbrugs vaner og klima afgifter – Alt serveret med humor og et glimt i øjet. Vores deltagere blev oplyst, udfordret og inddraget i debatten og vi fik et super godt grundlag for den fortsatte debat med fokus på FREMTIDEN for Dansk Landbrug

- Laury Kristoffersen, Direktør i Agri Nord

Fra Skoven til Borgen

“Der er behov for nogle grundige samtaler med beslutningstagerne om, hvordan vi får prioriteret og balanceret samfundets ønsker til skovene.

I Danmark har vi en god tradition for at bidrage til disse samtaler via råd, nævn og udvalg. De seneste år føres samtalerne også på de sociale medier – som nok betegnes som meget demokratiske, men som af mange grunde ikke lægger særlig vægt på viden og fakta.

Tænketanken Frej har fundet en tredje vej.

På deres initiativ er skovbrugsbranchen selv – skovejerne og skovforvalterne – blevet udfordret og afkrævet svar på, hvordan fremtidens skove skal se ud, og hvordan de skal forvaltes bæredygtigt for bedst at kunne dække samfundets behov.

Processen bryder med vanetænkningen, debatten har åbnet for nye perspektiver, og anbefalingerne er lige til at høste.

- Den samlede partnerkreds på projektet Skoven til Borgen
(Hedeselskabet, DLR Kredit, Skovdyrkerne,
DM BIO, Stiftelsen Sorø Akademi & DSL)

Oplæg på Kalø Højskole

“Vi har på Kalø Højskole været heldige at have besøg af Kristian Ryberg Nielsen fra Tænketanken Frej, som holdt oplægget: 'Kan vi spise kloden grønnere'. På fineste vis gjorde Kristian højskolens elever klogere på, hvad vi kan gøre som forbrugere og hos fødevareproducenterne for at skabe en grønnere fremtid.

Kristian er en dygtig formidler, som gennem fakta, fortælling og inddragelse af publikum, gav os ny viden og indsigter. Oplægget var ikke en løftet pegefinger, men inspirerede snarere eleverne til at til- og fravælge fødevarer og træffe bæredygtige valg.”

- Helene Biering, lærer på Kalø Højskole

Kunne du tænke dig
at høre mere?

Kontakt Marie-Louise og hør mere på

Marie-Louise Boisen Lendal

Direktør og medstifter

Marie-Louise har et dybdegående kendskab til fødevarebranchen og krydsfeltet mellem producenter og forbrugere. Hun har mange års erfaring med bæredygtige forandringer i fødevaresektoren og sidder i en række advisory boards og råd omkring bæredygtig udvikling af branchen både i Danmark og Norden.