OmFrej1.JPG

Frivillig i Frej

Frej er en frivillig-baseret organisation. Det er frivillige, der planlægger vores debatevents og konference, holder oplæg, skriver indlæg og analyser, producerer content til SoMe og meget mere. Læs mere om hvordan det er at være frivillig i Frej her.

OmFrej3.JPG

Bestyrelse & advisoryboard

Frejs bestyrelse vælges på generalforsamlingen, hvor alle medlemmer har stemmeret. Frej har også et advisory board med medlemmer fra store dele af fødevarebranchen, som Frej løbende bruger til sparring og rådgivning. Læs mere her.

OmFrej4.JPG

Støttemedlem hos Frej

Frej har mange og meget forskellige støttemedlemmer og samarbejdspartnere, som alle bidrager til Frejs arbejde. Læs mere om hvem det er, og hvordan vi samarbejder med dem her.

OmFrej2.JPG

Frejs formål

I Frej arbejder vi for et stadigt mere bæredygtigt fødevaredanmark gennem dialog, samarbejde og viden. Læs mere om det i vores vision, mission, manifest, strategi og årsrapport, som du finder her.

Mangler du et overblik? Tag et kig på vores organisationsdiagram eller vedtægter, hvis du gerne vil blive klogere på hvordan vi arbejder sammen i Frej.