Presserum

Her på siden finder du alt det, der kan gøre det lidt lettere at skrive om os i Tænketanken Frej. Vi har hér samlet vores pressemeddelelser, pressefotos og debatindlæg , som du er velkommen til at plukke fra.

Prik os dog gerne lige inden brug – og tag endelig kontakt, hvis du har spørgsmål til brug eller indhold. Eller hvis du ønsker et interview, vi stiller meget gerne op.

Mangler du viden eller holdninger til alt fra bælgfrugter, regenerativt landbrug, biosolutions, fiskeri, skov og bæredygtigt fødevareforbrug er vi også behjælpelige. Bare ræk ud.

Pressemeddelelser

16. juni 2025
Grøn Michelin-gastronomi og fremtidens marker mødes i Midtjylland

Hvis vi skulle kåre en hverdagshelt i køkkenet, ville bælgfrugter være i finalen – men de bliver stadig overset alt for ofte. Derfor har Bælgfrugtpartnerskabet, Turbo Plant, Culinary Instutute by Vejle Erhverv og Bjerre Herred Landbrugsselskab inviteret til Bælgdagen… Læs hele pressemeddelelsen her

12. juni 2024
Offentlige køkkener kan blive motor for et grønnere Danmark

Hver dag bliver der serveret over én million offentlige måltider - hvis de bliver grønnere kan de reducere de offentlige køkkeners klimaaftryk markant og bidrage til at fremme sunde og bæredygtige madvaner i husholdningerne… Læs hele pressemeddelelsen her

19. maj 2025
Frej skyder nyt partnerskab i gang: Vi skal sikre Danmark en førerposition i regenerativt landbrug

Efter et succesfuldt projekt i 2024 tager Frej næste skridt i et nyt partnerskab, der skal accelerere regenerativt landbrugs udvikling… Læs hele pressemeddelelsen her

11. april 2025
Tænketanken Frej styrker bestyrelsen: Nye profiler skal sikre missionen om et grønt fødevaresystem med respekt for planetens grænser

Med en stemme for demokratiet og unge samt en ekspert i virksomheders grønne omstilling er Frej godt rustet til at realisere sin 2030-strategi… Læs hele pressemeddelelsen her

10. februar 2025
Ny undersøgelse: Bælgfrugter på menuen? Danskerne siger ja – men hver 3. kender ingen opskrifter

Bælgfrugtspartnerskabet afslører resultaterne af en ny befolkningsundersøgelse. Den viser, at 51 % af danskerne ønsker at spise flere bælgfrugter om et år… Læs hele pressemeddelelsen her

Vi hedder Frej, fordi Frej i den nordiske mytologi er guden for afgrøder og fred

Fire hurtige om Tænketanken Frej

Frej er en non-profit organisation, som arbejder for at bygge den bro, der skal skabe de bæredygtige løsninger for den måde, vi dyrker og spiser mad på nu og i fremtiden

I dag er vi 21 ansatte i Frejs sekretariat og har et partnernetværk med mere end 60 partnere for bæredygtig handling i Fødevaredanmark

Frej er stiftet i 2016 med ambitionen om at få borger, bonde og Borgen tættere på hinanden

Logoer

Ledelsesbilleder til presse

Marie-Louise Boisen Lendal

Direktør og medstifter

Andreas Hemmeth

Personale- og organisationschef

Laura Have Hoffmann

Udviklingsdirektør