Tilbage til Alle begivenheder

Fanges fremtidens fødevarer i fortidens regulering?

Tænker du også tit på, hvordan det går med den grønne omstilling? Og kan du også godt blive lidt i tvivl om, hvorvidt vi i Danmark når målet om 70 pct. CO2 reducering inden 2030? Så er du ikke alene

I Frej stiller vi netop disse spørgsmål og flere til, når vi samler nogle af de største eksperter indenfor regulering af fremtidens fødevarer.

For som vi har hørt det flere gange fra regeringen, så afhænger vi af den teknologiske hockeystav for at nå CO2-reduktionsmålet i 2030.

Her er nye fødevareinnovationer helt essentielle for at nå målet

Men de mange bæredygtige fødevareinnovationer når oftest ikke at forlade tegnebrættet, før virksomhederne bliver mødt af kringlede og dyre EU-reguleringer og processer

Selv hvis virksomhederne klarer strabadserne tager det alligevel årevis inden produkterne kan komme på markedet på grund af en langvarig godkendelsesproces.

Og derfor kan man ende med at spørge sig selv - kan vi overhovedet nå at få gavn af den teknologiske hockeystav inden 2030?

Det finder vi ud af den 30. marts, hvor vi liner op med et panel af iværksættere, som har været fanget i reguleringsfælden, og eksperter, som kan gøre os klogere på aspekter som fødevaresikkerhed og hvilke reguleringsmæssige overvejelser der er.

Vi glæder os til at se dig!


OBS: Lokation kommer snart!

Forrige
Forrige
29. marts

Regulering – Bæredygtig bremseklods for klimamålsætningerne?

Næste
Næste
2. april

Frej på Fair Festival - Klimaanprisninger