Tilbage til Alle begivenheder

Frejs Fællesspisning - Til bords med en krydderurteproducent

  • Café Nicolai 8 Vester Allé Aarhus, 8000 Denmark (kort)
f-aellesspisnin_54159903 (1).png

Det er den tid på året, hvor alting er ved at springe ud, og naturen bliver så grøn. Med det i tankerne har vi et arrangement til dig, og det handler om intet mindre end krydderurter. Vi får besøg af en dansk producent, som tager lidt spændende ting med, og vi holder en snak om dyrkning af krydderurter i Danmark.

Vi kigger på, hvordan krydderurter kan anvendes i den daglige madlavning, og om der er potentiale for at dyrke disse smagsgivere på en bæredygtig måde?

Med det spørgsmål vil vi gerne invitere dig til årets første fysiske fællesspisningsarrangement!

Program
17:30-17:45: Velkomst + introduktion af producent
17:45-18:15: Oplæg af producent
18:15-19:30: Spisning og hyggelig snak
19:30-20:00: Afslutning med quiz

Hvad er Frejs Fællesspisning-koncept?
Formålet med Frejs Fællesspisning er at skabe dialog mellem producenter og forbrugere af fødevarer. Vi ønsker at bringe dig som forbruger tæt på producenten af dine fødevarer og skabe et rum for at få be- eller afkræftet eventuelle fordomme. Gennem gensidig samtale vil alle parter blive rustet til at navigere i bæredygtighedsjunglen, og du vil som forbruger danne baggrund for at tage informerede valg næste gang, du handler madvarer. Samtidig vil producenter få mulighed for at møde dig som forbruger og forstå, hvad du ønsker for at skabe et mere bæredygtigt fødevaresystem. Vi holder events løbende med skiftende temaer og inviterer alle nysgerrige madelskere til at gøre os selskab.

Forrige
Forrige
27. maj

Vil du spise insekter til lørdagshyggen?

Næste
Næste
24. juni

Lad landet leve - workshops i hele landet