Tilbage til Alle begivenheder

Tempeh på menuen - en asiatisk spise på nordiske råvarer

Kalder alle mad-interesserede som har lyst til smage på en alternativ fødevare!

Fællesspisning Jylland inviterer en producent af tempeh med til bords, hvor vi sætter fokus på mulighederne med tempeh og vi skal selvfølgelig også smage på det.

Hvad er tempeh?
Tempeh er for dig der enten er nysgerrig på nye fødevaretrends eller dig der ønsker at finde et grønt alternativ til kød. Tempeh stammer fra og er velkendt i Asien, men kan vi få tempeh til at blive en større del af norden? Den asiatiske fremstillingsmåde er primært på sojabønner, men den dansk producent anvender nordiske råvare som for eksempel hestebønner eller flækærter.
Under arrangementet vil vi give dig en smagsoplevelse til en alternativ fødevare og lækker snack.

Program:
17.30 Velkomst af Frej
17.45 Oplæg/dialog med smagsprøver
18.15 Spørgsmål
18.30 Spisning og dialog med producent
20.00 Farvel og tak

Forrige
Forrige
26. april

Skal der insekter på din tallerken?

Næste
Næste
28. april

Bliver muslinger havmiljøets redning?