Indblik - overblik - perspektiv

Hvordan står det til med bæredygtigheden indenfor fødevaresektoren? Hvad skal der til for, at vi kan rykke sektoren i en grønnere retning? Og hvordan arbejder virksomheder og aktører på tværs af sektoren med bæredygtighed?

Tænketanken Frej og IDA samlede d. 20. april 2023 over 200 deltagere til en dag om bæredygtighed på tværs af fødevarekæden. Unge idémagere, studerende, profesionelle fra erhvervet og aktører lige fra primærproduktion og forarbejdning til supermarkedsrepræsentanter og forskere var tilstede til en dag med fokus på dialog og viden, der så på tværs af hele sektoren.

Her kan du læse mere om dagens program, se hvem der var på scenen til konferencen, og opleve stemningen på billeder og video fra dagen.

Oplev eller genoplev stemningen på dagen lige her!

Paneldebat deltagerne

Ankomst

Fælles velkomst v. Frej og IDA

Keynote tale

Pause

Paneldebat: Bæredygtig produktion og forarbejdning

Taste&Talk workshops

Program

9.00 - 10.00

10.00 - 10.20

10.20 - 10.50

10.50 - 11.05

11.05 - 12.00


12.00 - 13.45

13.45 - 14.00

14.00 - 14.55


14.55 - 16.00


16.00 - 16.30


16.30 - 18.00

Pause

Paneldebat: Bæredygtigt forbrug og afsætning

Showcases fra grønne idémagere

Prisuddeling: Årets grønne idé

Mød virksomhederne & Mingling og torsdagsbar

Konferencen blev arrangeret i samarbejde med

Andre partnere var