Frivillig i Frej

I Frej er vi mere end 50 frivillige fordelt i både Aarhus og København. Frejs frivillige står for alt fra eventplanlægning og faglige analyser til kommunikation og rekruttering.

Alle frivillige er organiseret i udvalg, og hvert udvalg har en udvalgsansvarlig. Tre af de frivillige lægger ekstra mange kræfter i organisationen, da de også er en del af styregruppen. Følg med på de sociale medier for at få et indblik i, hvordan det er at være frivillig i Frej.

 
IMG_7523.jpg
 

Udvalgsansvarlige

Alle frivillige er organiseret i udvalg, hvor de lægger størstedelen af den tid, de bruger på Frej. Med tiden har vi fået flere udvalg til bedst muligt at kunne løse alle de opgaver, som er forbundet med vores høje aktivitetsniveu. Alle Frejs udvalg har en udvalgsansvarlig, som står for ledelse af udvalgsarbejdet og kommunikation mellem udvalg og styregruppen.

 

København

Aarhus

 
 

Styregruppen

Medlemmerne af Frejs styregruppe står for kontakten mellem de frivillige og resten af organisationen bag Frej. Kontakt en af vores styregruppeansvarlige, og vi vender tilbage hurtigst muligt. 

 
 

Frej på de sociale medier

Hvad laver en Frej-frivillig egentlig? Hvad laver vores bestyrelsesmedlemmer, når de ikke sidder til møder med Frej? Og hvad sker der på en almindelig arbejdsdag på Greencubator?

Alt det og meget mere, kan du følge med i på Instragram og Facebook. Se med herunder eller finde os på de sociale medier.